Distributia va incepe din momentul in care masinile vor primi certificatul de omologare conform cu normele Uniunii Europene.

“Suntem mandri ca suntem singura companie aleasa de catre cel mai mare producator de branduri de masini din China pentru un parteneriat exclusiv in Romania. Chery nu a fost singura companie pe care am avut-o in vedere dar, dupa multe eforturi si studii de piata, s-a dovedit, in final, cea mai buna solutie”, a declarat Dudy Perry, director general Sixt New Kopel Romania.

Sixt New Kopel a intrat pe piata locala in 2005, fiind prima companie care a adus leasingul operational in Romania. In 2006, primeste licenta Sixt pentru Romania si devine unul dintre cei mai mari furnizori de servicii rent-a-car. In 2008, Sixt New Kopel a lansat divizia de second hand.
In Romania, Sixt New Kopel este prezent in Bucuresti, Iasi, Bacau, Constanta, Timisoara, Cluj Napoca, Sibiu si Brasov.

Divizia de leasing operational a Sixt New Kopel a incheiat anul 2008 cu contracte totale in valoare totala de peste 80 de milioane de euro. Potrivit evolutiei pietei romanesti de leasing operational, Sixt New Kopel estimeaza ca, in 2009, va avea cel putin o evolutie similara.

Sixt New Kopel a gestionat in 2008 o flota de peste 5.000 de masini, inregistrand o cifra de afaceri de 12 milioane euro si o cota de piata de 40%. In 2009, compania doreste o flota de masini in crestere cu 50% fata de anul trecut.

Compania de servicii de leasing operational si rent-a-car Sixt New Kopel, parte a grupului israelian Shlomo, detine 25-30% din piata de rent-a-car din Romania, cu o flota de 575 de masini.