Mazda expune la Frankfurt versiunea Superlight a roadster-ului MX-5

Mazda va expune in premiera o versiune Superlight a modelului roadster MX-5 la a 63-a editie a Salonului Auto de la Frankfurt ce va avea loc in septembrie.
La Frankfurt Mazda va prezenta o noua abordare a roadster-ului Mazda MX-5 in versiunea Superlight, proiectata la studioul Mazda din Oberursel, in Germania.

Modelul va avea o greutate mai mica, imbunatatind performantele, manevrabilitatea, consumul si emisiile de CO2.

Mazda MX-5 va avea un design exterior modificat care presupune eliminarea parbrizului si setari sport ale sasiului.

Roadster-ul Mazda MX-5 este cea mai vanduta masina sport cu doua locuri din lume.

Anul trecut, Mazda a comercializat in Romania 2.537 de autovehicule, o crestere cu 147% fata de anul anterior, cand s-au vandut 1.028 de vehicule.

Modelele care au totalizat cele mai mari vanzari anul tecut au fost Mazda3 ( 840 de unitati) si Mazda2 (812 unitati). Alte modele care au contribuit semnificativ la vanzarile din 2008 au fost Mazda6 (425 unitati) si CX-7 (333 unitati).

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri