ALD Automotive, divizia de leasing operational si administrare de flote auto a grupului Societe Generale, se asteapta sa ii fie returnate circa 600 de autovehicule in acest an, a declarat, citat de NewsIn, directorul general al companiei, Martin Koessler.
Initial, compania anticipa ca ii vor fi returnate in acest an circa 1.000 de autovehicule, dar, intre timp, o parte din clienti si-au prelungit contractele, numarul masinilor prevazute in aceste contracte fiind de circa 400.

"Asadar, circa 600 de autovehicule vor fi returnate anul acesta si vor fi valorificate pe piata de second hand, fie prin intermediul dealerilor specializati, fie direct catre persoane fizice - in mare parte utilizatorii care le-au folosit pe parcursul contractului", a mentionat Koessler.

El a adaugat ca fiecare masina returnata este vanduta in mai putin de 30 de zile si nu exista un stoc de autovehicule nevandute in parcul companiei.

"Suntem in masura sa propunem preturi competitive, precum si o vanzare fara riscuri deoarece autovehicule pe care le oferim au un istoric complet al utilizarii, al reparatiilor si operatiunilor de intretinere efectuate, un kilometraj exact etc", a mai spus Koessler.

ALD Automotive anuntase la sfarsitul lunii trecute ca urmeaza sa vanda autovehicule rulate si prin oferta de creditare a BRD Finance, in urma unui parteneriat incheiat cu aceasta.

Koessler a adaugat ca este greu de estimat numarul autovehiculelor pe care le va comercializa prin intermediul parteneriatului cu BRD Finance, insa crede ca solutia pe care o propune va fi bine primita de potentialii clienti.

In ce priveste criza financiara, seful ALD Automotive sustine ca a observat o reorientare a prioritatilor clientilor companiei, care sunt mult mai preocupati sa controleze costurile cu flota auto.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri