Constructorul auto de masini sport Porsche va lansa in Germania in luna noiembrie noul Porsche 911 Turbo, in versiunile Coupe si Cabriolet.
Modelul Coupe are un pret de 145.871 euro cu TVA, iar cel Cabriolet are un pret de 157.057 euro cu TVA.

Noul model va fi prezentat pentru prima oara la Salonul Auto de la Frankfurt, care va avea loc in perioada 17 - 27 septembrie.

Motorizarea este 3,8 litri benzina 500 CP, fiind primul motor complet nou din istoria de 35 de ani a modelelor Turbo.

Acceleratia de la 0 la 100 km/h se face in 3,4 secunde. Viteza maxima este de 312 km/h.

In functie de configuratia masinii, noul model de top consuma 11,4 – 11,7 l/100 km conform standardelor Euro5.

Optional, noul motor cu 6 cilindri poate fi combinat pentru prima oara cu o cutie de viteze cu dublu ambreiaj PDK in sapte trepte.

Modelele echipate cu PDK sunt de asemenea disponibile cu un nou volan optional cu trei spite cu padele de schimbare a vitezei ca alternativa la volanul standard cu butoane de schimbare a vitezei.

Impreuna cu optionalul Sport Chrono Package Turbo, atat padelele de schimbare a vitezei, cat si volanul PDK cu butoane de schimbare a vitezei vin cu ecrane integrate pentru Launch Control si modul Sport/Sport Plus, care sunt insa proiectate diferit pentru cele doua volane.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri