Skoda Auto va prezenta noul model Superb Combi la editia de anul acesta a Salonului Auto de la Frankfurt.
Masina este o continuare a gamei de modele Superb. La un an de la lansarea sa pe piata, peste 42.000 de clienti au ales pana in prezent actuala generatie a limuzinei.

Skoda Superb sedan a fost lansata pe piata in 2008. Modelul masoara 4.838 mm in lungime, 1.817 mm in latime si 1.462 mm in inaltime. Masa proprie a modelului de top al marcii Skoda incepe de la 1.425 kg.

Gama de motorizari Skoda Superb sedan cuprinde trei motoare pe benzina (1.4 TSI / 125 CP, 1.8 TSI / 160 CP, 3.6 FSI V6 / 260 CP) si trei diesel (1.9 TDI PD / 105 CP, 2.0 TDI PD DPF / 140 CP, 2.0 TDI CR DPF / 170 CP).

Echiparea standard include 6 airbaguri, ESP inclusiv ABS, MSR, ASR, asistenta hidraulica la franare, TwinDoor, sistem ce permite deschiderea portbagajului in doua moduri - ca in cazul unei limuzine clasice (doar trapa portbagaj) sau ca in cazul unui model hatchback (inclusiv luneta).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri