Porsche Romania, importatorul marcii germane pe piata locala, estimeaza anul acesta comercializarea a 15 unitati Panamera, model lansat in septembrie pe piata romaneasca.
“Prognoza noastra pentru modelul Panamera este de 15 livrari in 2009. Avem in prezent 6 comenzi pentru acesta cu preturi de peste 100.000 euro fara TVA. Modelele comandate pana in prezent sunt personalizate avand un pret cu 20% mai mare decat pretul de baza”, a declarat Adrian Pascu, directorul marcii Porsche in Romania.

Pentru o comanda noua masina poate fi livrata in decembrie. Cel mai vandut model va fi Panamera 4S.

Principalii rivali ai Porsche Panamera sunt Maserati Qattroporte, Mercedes CLS, Clasa S, BMW Seria 7, Audi A8.

Directorul marcii Porsche in Romania estimeaza anul acesta comercializarea a 75 de unitati pe plan local, in scadere cu 36% fata de anul 2008. Compania a livrat anul trecut 118 unitati Porsche, cu 20% mai putin decat in 2007, cand a comercializat 147 de masini.

Oficialul Porsche se asteapta ca in al doilea, al treilea trimestru al anului viitor ca piata auto de lux sa isi revina.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri