Constructorii de automobile Renault si Toyota au cele mai multe lansari de modele in acest an, francezii avand in prezent la vanzare patru modele, urmand a mai fi prezentate alte patru, in vreme ce niponii au lansat deja cinci, urmand al saselea, alte sase modele primind facelift-uri.
Renault a lansat, de la inceputul anului, pana in prezent, noul Megane, noul Megane Coupe, Laguna Coupe si noua gama Clio (Clio, Clio Estate, Clio RS), iar pana la finele anului mai sunt programate a fi prezentate si comercializate Megane Sport Tourer, Fluence, noul Scenic si noul Grand Scenic, potrivit NewsIn.

Reprezentanta locala a celui mai mare producator de automobile din lume, Toyota, a lansat in Romania noile modele IQ si Urban Cruiser, noile generatii de Avensis, Prius si Verso, iar luna viitoare va prezenta noul Land Cruiser. Totodata, pe parcursul anului, Toyota a mai prezentat si a inceput comercializarea facelift-urilor la modelele Aygo, Yaris, Auris, Corolla, Rav4 si Hilux.

Marca de lux a Toyota, Lexus, a avut doua lansari: noua generatie a SUV-ului hibrid RX450H si noul model IS250C decapotabil.

Si Porsche Romania, reprezentantul local al marcilor Volkswagen, Audi, Skoda, SEAT si Porsche, a avut o activitate intensa la capitolul lansari. Dintre toate companiile din cadrul grupului, Porsche a avut patru prezentari de modele: Cayenne Diesel, Cayman facelift, Boxer facelift, precum si prima limuzina din istoria marcii, Panamera.

Audi a lansat A5 Sportback si urmeaza noul SUV Q7, Volkswagen a prezentat Polo, SEAT - Exeo si facelift-uri la Leon (inclusiv la modele sportive FR si Cupra) si Altea, iar Skoda - noua Octavia si modelul sportiv RS, iar pana la sfarsitul anului va fi lansat modelul Combi al limuzinei Superb.

Volkswagen a avut doar o lansare, noul Polo. Tot o lansare a avut si Dacia, Sandero Stepway.

Hyundai Auto Romania a prezentat anul acesta noul I 20 si pregateste prezentarea si comercializarea noului IX 35 si a modelului Santa Fe FL.
AutoItalia, reprezentantul local al Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo, Maserati, Lancia, Infiniti, Ssang Yong, a lansat in acest an Alfa MiTo si noi motorizari pentru Alfa Romeo 159, Fiat Bravo si Lancia Delta, precum si design nou pentru Fiat 500 by Diesel.

BMW Romania a lansat noul Mini Cabrio, iar la inceputul lunii octombrie va prezenta si lansa la comercializare doua modele complet noi: BMW seria 5 GT si BMW X1.

Mercedes-Benz Romania a scos pe piata in acest an noul generatie a Clasei E, noul E Coupe, precum si facelift-uri la Clasa S si GL. In luna noiembrie va fi prezentata noua Clasa E break.

Trust Motors, reprezentantul Peugeot in Romania, a lansat in acest an trei modele: 308 cc, 3008 si 207 plus.

Citroen Romania a scos la vanzare in 2009 modelul C3 Picasso si facelift la modelul C1.

Trei modele au fost lansate si de Romcar, importatorul Ford pentru Romania: noile Fiesta, Ka si Focus RS.

Opel a prezentat in acest an Insigna, Chevrolet - noul Cruze, iar Saab 93X si, foarte putin probabil, va lansa in acest an si noul 95.

Mazda a avut la randul sau patru lansari in acest an, MX-5, noul 3, noul 3 i-stop si 3MPS, iar Kia va prezenta pana la finele anului cee'd facelift, Soul si Sorento.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri