Modelul cu 3 locuri are 3,68 m lungime, 1,73 m latime si 1,35 m inaltime. Usile sale cu deschiderea antagonica faciliteaza accesul la bord, in interior dezvaluindu-se un spatiu multicolor.

Piele neagra, catifea de un rosu carmin, detalii metalice stralucitoare, acestea sunt principalele componente ale habitaclului conceptului.

La exterior, capota conceptului este acoperita de celule foto-voltaice care permit asigurarea unor functii electrice legate de confortul la bordul conceptului, inclusiv oprirea, fara a fi nevoie sa se utilizeze resursele bateriei electrice.

REVOLTe se distinge prin tractiunea hibrida reincarcabila. Aceasta implica urmatoarele caracteristici si elemente: un motor termic traditional de cilindree mica, asociat unui motor electric, cele doua avand avantajul de a reusi sa puna rotile in miscare; capacitatea de a rula in modul ZEV (Vehicul Zero Emisii), ceea ce inseamna rularea pe modul electric si deci fara emisii; posibilitatea de reincarcare a bateriilor care alimenteaza motorul electric.