Harley-Davidson Bucuresti, unicul dealer autorizat al motocicletelor Harley-Davidson in Romania, a adus pe plan local modele 2010 ale producatorului american, prezentate in iulie in SUA.
In cadrul gamei Harley-Davidson 2010 se evidentiaza patru noi modele XR1200X apartinand liniei Sportster, Electra Glide Ultra Limited din segmentul Touring, Dyna Wide Glide al liniei de modele Dyna si Fat Boy Special din segmentul Softail.

“Cele patru noi modele si diversele imbunatatiri ale gamei anterioare reflecta faptul ca ne concentram mai mult ca oricand pe nevoile individuale ale clientilor nostri”, a declarat Bogdan Bucurescu, director general Harley-Davidson Bucuresti.

O noutate absoluta in cadrul gamei 2010 este modelul Sportster XR1200X la un pret de 10.670 euro fara TVA. Inspirate de una dintre cele mai de succes motociclete de curse - XR750, modelele XR1200 au aparut din dorinta proiectarii unui Harley-Davidson adaptat traficului urban si drumurilor de viteza.

Mai intai a fost XR1200, lansat in Europa in 2008, iar succesorul sau in 2010 este noul XR1200X.

Marcand o evolutie a conceptului XR, styling-ul acestei motociclete se remarca prin aspectul sau agresiv. Carcasa motorului, furca ‘upside-down’, precum si aripa spate si rezervorul – vopsite integral in negru mat – contureaza personalitatea dura a acestui model. Suspensia spate este sport de tip Showa.

In cadrul platformei Harley-Davidson Touring, noutatea este modelul Electra Glide Ultra Limited cu un pret de 24.650 euro fara TVA, care livreaza performanta imbunatatita a motorului Twin Cam 103 si include, ca dotari standard, echipamente care au fost anterior disponibile doar ca accesorii in cazul modelelor Touring de linie.

Motocicleta Dyna Wide Glide este ultimul model al platformei Harley-Davidson Dyna si are un pret de 12.950 euro fara TVA. Cu un design clasic inspirat de chopper-ul american, Dyna Wide Glide se remarca prin ghidonul din otel de tip Drag Style, aripa spate taiata si sistemul de evacuare cromat ‘2-1-2 Tommy Gun’.

Vopsit in negru-denim cu accente de crom satinat, Harley-Davidson Fat Boy Special din aceeasi gama 2010 reprezinta o noua interpretare a unuia dintre cele mai de succes modele care au iesit vreodata din studioul de design al companiei. Pretul pentru Fat Boy Special este de 17.650 euro fara TVA.

Alaturi de gama de motociclete, showroom-ul Harley-Davidson Bucuresti ofera o linie completa de echipamente, imbracaminte si accesorii fashion din colectiile MotorClothes, precum si obiecte de suvenir, toate purtand insemnele originale Harley-Davidson.

Producatorul american de motociclete Harley-Davidson a vandut in Romania in primul semestru 13 unitati Harley-Davidson si 3 Buell, obtinand 20% din piata moto cu motorizari de peste 651 cc. Anul acesta Harley-Davidson a infiintat un serviciu buy-back.

Harley-Davidson, Inc. este compania-mama pentru grupul de companii care isi desfasoara activitatea sub titulaturile de Harley-Davidson Motor Company, Buell Motorcycle Company, MV Agusta si Harley-Davidson Financial Services. Harley-Davidson Motor Company a fost infiintata in 1903 si produce motociclete premium de capacitate mare, alaturi de o linie completa de piese, accesorii si MotorClothes. Buell Motorcycles USA a fost fondata de catre Erik Buell in 1983 si produce motociclete sport de performanta.

Producatorul american de motociclete Harley-Davidson Inc estimeaza anul acesta comercializarea a 212.000-228.000 unitati, in scadere cu 25%-30% comparativ cu anul 2008.

Mai multe informatii despre noile modele Harley-Davidson sunt disponibile aici.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri