Premio Dumivest ofera anvelope si accesorii, serviciile auto acoperind atat serviciile de montare si demontare anvelope cat si servicii de geometrie si directie.

Magazinul-service Premio inaugurat in Timisoara are o suprafata de 380 m2 , cu un showroom supraetajat si 4 rampe de lucru, in care sunt asigurate servicii de vanzare si service roti la standarde de inalta calitate si cu maxim de eficienta.

In Romania sunt deja functionale cinci magazine-service Premio la Deva, Bucuresti, Ploiesti, Ramnicu Valcea si Timisoara. Goodyear Dunlop Tires Romania a inaugurat de curand si trei magazine-service Premio in Bulgaria, la Stara Zagora, Montana si Yambol, inscriind astfel 8 noi magazine-service in lantul Premio european.

Alte trei magazine-service cu conceptul european Premio vor urma sa fie deschise pana la sfarsitul acestui an in Romania si alte doua in Bulgaria.

Seat a fost partener la evenimentul de lansare, participand la prima sesiune de teste Premio privind importanta presiunii in anvelope atat pentru siguranta in trafic cat si pentru consumul de combustibil.

Testele au relevat ca, pentru o franare de la 100 km/h la 0 km/h, o presiune mai mica cu 0,8 bar decat cea recomandata de producator mareste spatiul de franare cu 3,5 metri, in timp ce pentru o franare de la 60 km/h la 0 km/h aceeasi presiune necesita un spatiu de franare cu aproximativ 1,5 m mai mare.

Programul de franciza Premio a fost implementat prima data de organizatia German Goodyear-Franchise (GDHS), in 1996, si este un concept al companiei Goodyear, furnizat dealerilor in sistem franciza.