Goodyear Dunlop Tires Romania, impreuna cu partenerul sau Dumivest, a inaugurat la Timisoara un nou magazin-service Premio din lantul de franciza european, in urma unei investitii de 500.000 euro.
Premio Dumivest ofera anvelope si accesorii, serviciile auto acoperind atat serviciile de montare si demontare anvelope cat si servicii de geometrie si directie.

Magazinul-service Premio inaugurat in Timisoara are o suprafata de 380 m2 , cu un showroom supraetajat si 4 rampe de lucru, in care sunt asigurate servicii de vanzare si service roti la standarde de inalta calitate si cu maxim de eficienta.

In Romania sunt deja functionale cinci magazine-service Premio la Deva, Bucuresti, Ploiesti, Ramnicu Valcea si Timisoara. Goodyear Dunlop Tires Romania a inaugurat de curand si trei magazine-service Premio in Bulgaria, la Stara Zagora, Montana si Yambol, inscriind astfel 8 noi magazine-service in lantul Premio european.

Alte trei magazine-service cu conceptul european Premio vor urma sa fie deschise pana la sfarsitul acestui an in Romania si alte doua in Bulgaria.

Seat a fost partener la evenimentul de lansare, participand la prima sesiune de teste Premio privind importanta presiunii in anvelope atat pentru siguranta in trafic cat si pentru consumul de combustibil.

Testele au relevat ca, pentru o franare de la 100 km/h la 0 km/h, o presiune mai mica cu 0,8 bar decat cea recomandata de producator mareste spatiul de franare cu 3,5 metri, in timp ce pentru o franare de la 60 km/h la 0 km/h aceeasi presiune necesita un spatiu de franare cu aproximativ 1,5 m mai mare.

Programul de franciza Premio a fost implementat prima data de organizatia German Goodyear-Franchise (GDHS), in 1996, si este un concept al companiei Goodyear, furnizat dealerilor in sistem franciza.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri