BMW Group Romania, reprezentanta marcilor premium BMW si Mini, prezinta saptamana viitoare Seria 5 Gran Turismo, model disponibil in showroom-uri din 24 octombrie.
BMW Seria 5 Gran Turismo va fi disponibil in trei variante de motorizare 535i (306 CP), 550i (407 CP) si 530d (245 CP). Toate motorizarile sunt Euro5 si vin cu transmisie automata cu 8 trepte.

Cel mai mic pret pentru Gran Turismo este de 55.930 euro cu TVA pentru modelul diesel de 245 CP. Acesta ajunge de la 0 la 100 km/h in 6,9 secunde, viteza maxima fiind de 240 km/h.

Motorul de 306 CP benzina atinge 100 km/h in 6,3 secunde, viteza maxima este de 250 km/h, pretul porneste de la 56.168 euro cu TVA.
Modelul de varf costa 74.970 euro cu TVA si dispune de o motorizare pe benzina de 407 CP. Acceleratia de la 0 la 100 km/h are loc in 5,5 secunde, viteza maxima este 250 km/h.

In dotarea standard, Seria 5 Gran Turismo are sistem antiblocare a rotilor la franare (ABS), control dinamic al tractiunii (DTC), haion din 2 parti - se deschide cu 2 butoane separate: pe manerul haionului sau pe cheie, discuri de frana spate si fata ventilate, frana de parcare cu functie hold automata, suspensie spate pneumatica - pastreaza constanta garda la sol, Brake Energy Regeneration, pilot automat cu functie de franare, sistem de asistenta la parcare (Park Distance Control – PDC) spate, functie Follow-me-home, senzor de ploaie si control automat al farurilor.

Portbagajul de 430 litri poate ajunge la 1.650 litri prin rabatarea banchetei. In interior, spatiul pentru picioare este la fel ca in Seria 7, iar cel pe inaltime este la fel ca in X5.

Mai multe informatii despre Seria 5 Gran Turismo sunt disponibile aici.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri