Scania Romania, reprezentanta producatorului suedez de camioane de mare tonaj, autobuze, autocare, motoare industriale si marine, a inaugurat un nou sediu in orasul Luncani, judetul Cluj, in urma unei investitii de 3 milioane euro.
Noul sediu Scania are o suprafata de 21.000 metri patrati. Reteaua Scania din Romania se compune din 9 puncte de service, dintre care 7 au si drept de vanzare (celelalte doua furnizeaza doar servicii after sales). Scania este proprietarul a doua din aceste noua puncte, unul in Bucuresti si altul in Cluj.

De asemenea, Scania a lansat noile camioane Seria R in zona Ardealului.

Scania a lansat in octombrie in Romania noua serie R, care are un pret mai mare cu 2% fata de modelul anterior. Compania si-a propus un target de 40-50 de unitati pentru anul acesta. Perioada dintre o comanda si o livrare este de 5-6 saptamani.

Compania estimeaza anul acesta o scadere de 85% fata de 2007 a vanzarilor de camioane in Romania, la circa 1.800 de unitati.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri