Toyota lanseaza in Romania noua generatie Land Cruiser la un pret de 47.200 euro cu TVA, model care va fi prezent pe piata autohtona in decembrie.

Noul model vine cu functia de selectare Multi-teren, un monitor Multi-teren cu 4 camere de luat vederi, precum si cu functia de afisare a unghiului de bracaj al rotilor.

Land Cruiser dispune de motorizarea turbodiesel de 3 litri 173 CP. Emisiile de CO2 sunt de 214 g/km, iar consumul de 8,1 l/100 km.

Suspensia independenta a trenului anterior, cu bascula dubla, a fost revizuita, iar trenul posterior este echipat cu o noua suspensie multi link si Sistem de Suspensie Cinetica Dinamica, modulat electronic (KDSS). Pentru nivelul de echipare de top va fi disponibil un sistem de suspensie Variabila Adaptativa (AVS) care incorporeaza functia Roll Posture Control si un sistem de suspensie pe perna de aer cu functie Height Control.

Versiunile cu 7 locuri dispun acum de posibilitatea glisarii celui de-al doilea rand de locuri cu 135 mm, de posibilitatea fractionarii 40:20:40 a spatarului rabatabil, pliabil si reglabil, si de functia de glisare si inclinare a banchetei la cel de-al treilea rand de locuri.

Acestea pot fi acum ridicate sau pliate individual, existand si optiunea dotarii cu un sistem automatizat pentru aceasta functie.

Sistemul de suspensie Variabila Adaptativa (AVS) care incorporeaza functia Roll Posture Control permite soferului reglarea caracteristicilor amortizoarelor in trei varianteIn legatura cu AVS, un sistem de suspensie modulat electronic, pe perna de aer, cu functie Height Control si Auto Levelling mentine un nivel optim al suspensiei trenului posterior, precum si un grad ridicat de absorbtie al vibratiilor.

Sistemul „Crawl Control”, cu cinci reglaje diferite permite deblocarea vehiculelor impotmolite in nisip sau noroi.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si