Producatorul chinez de autoturisme Geely Group Holding este singurul ofertant pe care il vrea Ford Motor pentru a cumpara compania suedeza Volvo, potrivit Automotive News.
Ford a anuntat ca va incepe negocierile in detaliu cu Geely, insa nu a fost luata o decizie finala.

“Ford considera ca Geely are potential pentru a raspunde de viitorul Volvo si a marii valoarea brand-ului suedez. Obiectivul Ford in negocierile cu Geely va fi stabilirea unui acord avantajos pentru ambele parti”, a declarat Lewis Booth, reprezentant Ford.

Ford a mai spus ca nu intentioneaza sa detina actiuni la Volvo, insa va continua sa lucreze cu constructorul auto pe mai multe zone, dupa o posibila vanzare.

Compania Ford a refuzat sa spuna daca mai poarta discutii cu alti potentiali cumparatori pentru Volvo.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri F