Proleasing Motors, distribuitor Ford in Dambovita, Prahova si Buzau, estimeaza vanzari de 150 de unitati in ultimul trimestru al acestui an, cu 8% mai mult fata de media lunilor precedente.

Compania a comercializat in primele 9 luni un volum de 409 unitati, obtinand in septembrie 11,8% din totalul vanzarilor auto pe cele trei judete.

“Mizam pe o usoara crestere a vanzarilor, bazata pe evolutia ultimelor luni si bineinteles pe comportamentul consumatorului in perioada sarbatorilor de iarna,” a spus George Stanciulescu, director de vanzari Proleasing Motors.

Compania a inregistrat pana in prezent o cifra de afaceri de 37,8 milioane lei. Din totalul cifrei de afaceri realizate in primele 9 luni, serviciile post-vanzare reprezinta 39,6%, iar serviciile de vanzare 57,7%.

“Ne bazam pe suplimentarea si optimizarea serviciilor post-vanzare si nu pe scaderea preturilor. Am reusit sa ne pastram pozitia in piata datorita politicii noastre de a crea loialitate fata de marca Ford si distribuitorul Proleasing Motors,” a declarat Lucian Alexe, director general Proleasing Motors.

Cel mai bine vandut autoturism Ford in cele trei judete a fost Focus cu 157 unitati, in timp ce in gama de autoutilitare Ford conduce modelul Transit cu 77 unitati livrate.

In 2008, Proleasing Motors a inregistrat o cifra de afaceri de 99 milioane lei si o cota de piata de 13,6%, la 1.554 automobile marca Ford comercializate.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
Ford Mustang, cel mai vandut coupe sportiv din lume in 2018