GM creeaza doua entitati independente in Europa, Opel si Chevrolet

Organizatia regionala General Motors Central Eastern Europe va suferi luna aceasta modificari ce vor avea ca rezultat crearea a doua entitati independente, Opel si Chevrolet, potrivit companiei.
“Procesul de separare a celor mai importante doua marci GM in Europa, initiat in primul trimestru al anului, intra intr-o etapa noua, accelerata de recent anuntatele modificari privind actionariatul. Aceste modificari vor fi reflectate in denumirea celor doua organizatii noi, Opel Southeast Europe LLC si Chevrolet Central and Eastern Europe LLC, responsabile pentru vanzari, marketing si servicii post-vanzare in regiune, pentru autovehicule Opel si Chevrolet”, au spus reprezentantii companiei.

Dupa o activitate de 14 ani in regiune, Chris J. Lacey, fost director executiv al General Motors pentru Europa Centrala si de Est, va prelua noi responsabilitati in calitate de director executiv de Operatiuni Internationale pentru Opel, in Rüsselsheim, Germania.

Farid Anabtawi este directorul regional al Opel Southeast Europe, iar Andy Higgins este numit in functia de director regional pentru Chevrolet Central and Eastern Europe, ambele organizatii avand sediul in Budaörs, Ungaria.

In Romania, director general pentru Opel va fi Constantin Avromescu, iar Catalin Manta este numit director general pentru Chevrolet.

Avromescu a fost numit incepand cu 1 ianuarie 2009 in functia de sales, marketing & aftersales director pentru Romania al General Motors.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri