Mercedes-Benz Romania, importatorul marcii germane pe plan local, efectueaza in noiembrie teste de lumini gratuite pentru toate autovehiculele Mercedes-Benz.

Toti proprietarii de autoturisme, autovehicule comerciale usoare si camioane Mercedes-Benz noi sau rulate, pot beneficia de verificarea si reglarea gratuita a luminilor exterioare in toate Centrele Autorizate de Service Mercedes-Benz din tara.

In Romania, Mercedes-Benz initiaza testul de lumini pentru a sprijinii toti conducatorii auto si a implementa la nivel autohton o actiune ce se desfasoara in Germania inca din anii '50. Mercedes-Benz este prima marca de autovehicule prezenta in Romania care desfasoara aceasta actiune.

Demersul Mercedes-Benz Romania este sustinut de Parteneriatul Roman de Siguranta Rutiera GRSP Romania si de ministererele de resort si alte institutii publice pe piata auto din Romania.

Global Road Safety Partnership (GRSP) este un program al Bancii Mondiale, gazduit de Federatia Internationala a Crucii Rosii, si reuneste organizatii din sectorul guvernamental, privat si al societatii civile pentru actiuni ce au ca scop siguranta in trafic in tari aflate in procesul de dezvoltare.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
Mercedes-Benz Clasa G - 650 CP si 900 Nm pentru versiunea AMG G63