Investitie de 10 mil. euro, in cel mai mare showroom Audi din Romania

Porsche Inter Auto a inaugurat cel mai mare showroom Audi din Romania, la Timisoara, construit pe o suprafata de 600 metri patrati cu o capacitate de 14 modele expuse.
Noul complex auto din Timisoara are o suprafata de 36.000 metri patrati, investitia a fost de 10 milioane euro.

De asemenea, complexul Porsche din Timisoara are un showroom pentru marca Skoda, serviciul de buy-back Weltauto, service multibrand Audi, Skoda si un service pentru marca Porsche.

"Porsche Timisoara detine prima constructie de tip “Terminal” Audi din Romania. Reteaua de dealeri Porsche Inter Auto doreste sa-si consolideze reteaua celor 4 dealeri din Bucuresti cu inca unul pozitionat strategic in zona de vest a tarii”, a declarat Dana Cortina, director general Porsche Inter Auto.

Audi ar putea detine anul acesta in Romania peste 37% din piata premium si circa 1,1% din piata auto totala. "Tintim catre 1.400-1.500 de unitati anul acesta. Ne asteptam la o cota de 1,1% din piata totala, iar pe segmentul premium mizam pe un procent de 37% in 2009”, a declarat Mihai Halmagianu, director marca Audi.

Anul viitor vor fi facute investitii in reteaua de vanzari Audi la Targu Mures si Baia Mare.

Porsche Romania, importatorul marcii Audi pe plan local, va lansa anul viitor 5 modele noi Audi, A8, R8 Spider, TT facelift, modelul de clasa mica A1 si coupe-ul cu patru usi A7.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri