Honda Trading Romania, importatorul marcii japoneze pe plan local, ofera vouchere de carburant intre 500 si 1.000 litri pentru fiecare model vandut in perioada 20 Noiembrie 2009 - 31 Ianuarie 2010.

Pentru fiecare Accord achizitionat, Honda ofera vouchere de 4.000 lei, (echivalentul a 1.000 litri de combustibil, la un pret mediu de 4 RON/litru).

De asemenea, orice alt model aflat in promotie in aceasta perioada vine insotit, la achizitionare, de vouchere valorice de 2.000 lei (echivalentul a 500 de litri de combustibil, la un pret mediu de 4 RON/litru).

“Ideea ne-a venit in momentul in care care unul dintre clientii nostri a exclamat, complet impresionat de noul Honda Accord: Daca as avea o tona de combustibil, de maine nu as mai cobori din ea !. Ei bine, pentru ca suntem Honda, iar sloganul nostru este „The Power of Dreams”, am decis sa o facem”, a declarat Ovidiu Repanovici, sales&marketing manager Honda Trading Romania

Voucherele oferite de Honda sunt valabile in toata reteaua Rompetrol si nu au limita de timp pentru consumare. Campania va fi prezenta la dealerii din principalele orase din tara.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si