Mazda CX-7 facelift a obtinut titlul de " SUV-ul Anului 2010” in Romania acordat de Uniunea Ziaristilor si Editorilor Auto din Romania (UZEAR).
Pe locul intai la " SUV-ul Anului 2010” a iesit modelul Mazda CX-7 facelift cu 133 de puncte, urmat de Subaru Outback cu 123 puncte si Renault Koleos cu 106 puncte.

SUV-ul Mazda CX-7 facelift este din octombrie pe piata romaneasca, fiind disponibil si cu motorizarea diesel de 2.2 litri MZR-CD 173 CP.

Pretul de pornire cu toate taxele pentru modelul echipat cu motorul diesel este de 28.290 euro. Echiparea de varf Revolution Top costa cu motorul diesel 34.090 euro cu TVA.

Subaru Motors Trading a lansat oficial pe piata romaneasca in noiembrie noul Outback la un pret de pornire de 33.189 euro cu TVA, pentru motorizarea pe benzina de 167 CP.

Koleos este primul SUV 4x4 facut de Renault. Cele doua versiuni ale propulsorului dci de 2l dezvolta 150 cp pentru transmisia automata in 6 trepte si 175 cp in varianta cu transmisie manuala, tot in 6 rapoarte. Pretul de vanzare al modelului testat este de 25.000 euro.

Pe celelalte locuri s-au clasat Nissan Murano cu 97 puncte, Hyundai ix 55 cu 96 puncte, Land Rover Discovery 4 cu 57 puncte, Suzuki Grand Vitara cu 40 puncte, Nissan Quashqai cu 34 puncte si Susuki SX4 cu 14 puncte.

Clasamentul final poate fi vazut aici

La sectiunea "SUV-ul de aur 2010" a fost ales Honda CR-V.

"SUV-ul Anului 2009" in Romania a fost obtinut de VW Tiguan.

La votul UZEAR au participat 28 de jurnalisti, specializati in domeniul auto de la publicatii locale si nationale, din presa scrisa, online, radio si TV.

UZEAR a organizat in octombrie la Cheia concursul "Masina Anului 2010" in Romania.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri