AutoItalia, importatorul marcilor Infiniti, Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Ssang Yong, Maserati si Segway in Romania, primeste comenzi din primavara 2010 pentru noul model Infiniti G37 Sedan facelift.
Versiunea pentru 2010 a modelului sport de baza de la Infiniti pentru Europa ramane la fel de bine echipata, insa aspectul va fi mai dinamic.

Noul G37 sedan are un aspect vizual mai apropiat de G37 Coupe, model cu doua usi, cu temperament mai sportiv. Partea frontala pare mai ascutita sugerand mai bine puterea de 320 CP.

Motorizarea este V6 benzina cu sistemul de distributie variabila (VVEL – Variable Valve Event and Lift) si optiunile de sasiu pentru tractiune spate, tractiune integrala si directie activa pe patru roti pentru versiunea S, cea mai sportiva dintre toate.

Blocurile optice noi, cu faruri adaptive bi-Xenon ca dotare standard, si aspectul nou si dinamic al calandrului cu arc dublu de la Infiniti sunt principalele modificari aduse componentelor.

Sectiunea redesenata de sub bara parasoc, cu faruri de ceata adancite si amplasate in lateral (in trecut, farurile de ceata erau integrate in blocurile optice principale), confera versiunii pentru 2010 a modelului G37 Sedan un aspect mai hotarat.

Celelalte elemente de caroserie ale modelului G37 Sedan au ramas neatinse. Aceasta este o veste buna pentru cei care indragesc capota lunga, o adevarata marca Infiniti, montantii fata inclinati spre inapoi si aspectul sportiv care sugereaza in aceeasi masura putere si gratie.

In interior, accentele de lemn de trandafir au capatat un aspect lucios, iar pielea are o nuanta usor mai deschisa. Exista de asemenea posibilitatea de a alege o noua culoare de piele „Wheat” (maro deschis) in combinatie cu un tablou de bord negru si ornamente interioare ale usilor tot de culoare neagra.

Consola centrala este redesenata, inspirata din consola care se regaseste in modelele crossover EX si FX. Pentru a imbunatati lizibilitatea indicatoarele de bord si ecranele LCD vor avea fundal alb.

Sistemul Connectiviti este disponibil pe versiunea sedan, dupa ce si-a facut debutul in familia G37 pe modelul Cabrio anul acesta. Dispozitivul Music Box este dotat cu un hard-disc de 30 GB si un sistem de navigatie prin satelit. De asemenea, se ofera posibilitatea de a accesa Ghidul Rosu si Ghidul Verde Michelin.

Sunt disponibile trei culori noi de exterior pentru modelele anului 2010: Smokey Quartz, Graphite Shadow si Vibrant Red. Desigur, toate trei sunt vopsele rezistente la zgarieturi.

Preturile si specificatiile modelului G37 Sedan cu an de fabricatie 2010 vor fi confirmate la inceputul anului viitor, inainte de inceperea vanzarilor in primavara.

Marca japoneza este prezenta in Romania prin AutoItalia Group, care a devenit anul acesta importatorul Infiniti.

Infiniti provine din Japonia, avand disponibile modele performante sedan, coupe, SUV si crossover.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri