Dacia a obtinut din partea Registrului Auto Roman reinnoirea certificarii care confirma ca Sistemul de Management al Calitatii adoptat de intreprindere corespunde exigentelor standardului international ISO 9001, versiunea 2000.
Reinnoirea certificarii atesta progresele importante realizate la Dacia in domeniul calitatii, atat la nivelul proceselor de management, cat si la nivel operational, fie ca este vorba de fabricatie sau de service.

Recertificarea reprezinta o recunoastere a eforturilor depuse de femeile si barbatii de la Dacia pentru instalarea durabila a unor tehnici si metode de lucru mai riguroase si mai reactive la asteptarile clientilor. Consider ca este esential ca toti clientii nostri sa aiba incredere in capacitatea intreprinderii de a oferi produse de calitate, a declarat Franois Fourmont, director general al Dacia.

Dincolo de impactul sau la nivelul Dacia, certificarea corespunde strategiei Grupului Renault, care vizeaza ca toate uzinele sale si toti furnizorii grupului sa adopte, sa mentina si sa dezvolte un Sistem de Management al Calitatii auditat cu regularitate de organisme neutre si abilitate.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri