Constructorul de automobile Ford a numit echipa de conducere pentru noua reprezentanta din Romania, care va prelua anul viitor in luna august de la Romcar intreaga responsabilitate cu privire la reteaua de vanzari si service.
“Din August 2010, noua organizatie va prelua de la Romcar SRL, companie ce a reprezentat marca Ford in Romania din 1992, intreaga responsabilitate cu privire la reteaua de vanzari si service”, au declarat reprezentantii Ford.

Ford il numeste pe Paul Flanagan, managing director al noii Companii Nationale de Vanzari a Ford Romania, incepand cu 1 ianuarie 2010.
Flanagan a fost responsabil cu coordonarea activitatii de vanzari a 188 de dealeri din Marea Britanie.

De asemenea, Flanagan va fi sprijinit in Bucuresti de catre Zoltan Brassai, director de operatiuni Ford. Brassai a lucrat ca si director de operatiuni pentru Romania, in cadrul organizatiei Ford EDM (European Direct Markets) cu sediul in Koln, Germania.

"Ma bucur sa pot anunta noua echipa de conducere a Ford in Romania. Atat Paul cat si Zoltan dispun de o experienta indelungata, iar ei vor ajuta compania sa continue cu planurile de a intari prezenta Ford in Romania, odata ce Compania Nationala de Vanzari va fi total operationala, in cursul anului 2010 ," a declarat Peter Fleet, director al Departamentului European de Vanzari al Ford Europa.

"In perioada de tranzitie, Romcar va continua sa reprezinte Ford in Romania, echipa de aici deservind cu succes marca in trecut. Dar planurile noastre cu privire la aceasta piata necesita infiintarea unei Companii Nationale de Vanzari, similar cu organizarea operatiunillor Ford din celelalte mari piete europene," a adaugat domnul Fleet.

Ford Motor Company a preluat in martie 2008 uzina Automobile Craiova la care detine 97% actiuni.

Ford, unul din cei mai importanti constructori americani de autovehicule la nivel mondial, a inaugurat la inceputul lunii septembrie linia de asamblare de la Craiova, prezentand prima masina produsa pe piata locala, modelul Transit Connect.

Producatorul auto a livrat la inceputul lunii noiembrie masinile Transit Connect produse la Craiova, atat dealerilor din Romania, cat si celor de pe alte piete europene, Marea Britanie, Germania, Italia, Bulgaria, etc.

Autovehiculele Transit Connect asamblate la Craiova sunt aduse de la o fabrica Ford din Turcia, sub forma de colectii CKD. In 2009 vor fi produse 1.000 - 2.000 de autohevicule la Craiova, urmand ca din primul trimestru al anului viitor, Transit Connect sa se realizeze integral in Romania.

Fabrica Ford de la Craiova va produce pana la 300.000 de vehicule si 300.000 de motoare pe an. Capacitatea maxima de productie va fi atinsa incepand din anul 2011.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri