Constructorul auto francez Renault a fost gasit vinovat intr-un caz de sinucidere a unuia dintre angajatii sai, in 2006, ce urma sa fie transferat in Romania, potrivit lexpress.fr.
Presedintele Curtii de cazuri de securitate sociala din Nanterre a declarat ca a condamnat grupul francez de automobile, dat in judecata de catre vaduva unui angajat care a murit acum trei ani la Technocentre Renault Guyancourt (Yvelines).

Angajatul Renault din Franta s-a sinucis dupa anuntarea transferului sau in Romania. Informaticianul de la Tehnocentre Renault s-a sinucis in octombrie 2006 aruncandu-se de la etajul 5 al cladirii in care isi desfasura activitatea.

"Am luat act de aceasta decizie si o vom examina in detaliu", a declarat un purtator de cuvant al Renault.

Purtatorul de cuvant a spus ca Renault are la dispozitie o luna pentru un eventual recurs.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri