Arval Service Lease, care detine 100% din Arval Romania, a hotarat pe 20 octombrie 2009 sa diminueze capitalul social al companiei de la 11,9 milioane lei la 6,2 milioane lei, prin reducerea numarului de parti sociale emise, potrivit datelor publicate in in Monitorul Oficial.
"Ca urmare a diminuarii activului net al societatii la mai putin de 50% din valoarea capitalului social, asociatul unic aproba reducerea capitalului social al societatii cu suma de 5.690.100 lei (reprezentand pierderi acumulate) de la 11.894.700 lei la 6.204.600 lei", informeaza NewsIn, citand Monitorul Oficial.

Numarul de parti sociale emise de societate va scadea de la 39.649 la 20.682, restul de 18.967 parti sociale urmand sa fie anulate. Cele 20.682 parti sociale ramase isi vor pastra valoarea nominala actuala, de 300 lei/parte sociala si vor fi alocate asociatului unic al societatii, Arval Service Lease.

Executarea hotararii de reducere a capitalului social propuse nu va aduce aduce atingere activitatii, activului net sau pozitiei financiare a societatii si nu va antrena nicio distribuire de fonduri catre asociatul unic.

Compania Arval, controlata de grupul financiar francez BNP Paribas, a intrat pe piata romaneasca la sfarsitul lui 2006, iar la jumatatea lui 2009 administra o flota de 2.300 de vehicule.

Citeste un interviu acordat de seful Arval Romania despre piata de profil in 2010.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri