Constructorul auto japonez Mitsubishi Motors Corporation lanseaza in martie la Salonul Auto de la Geneva noul crossover compact ASX.
Modelul ASX este versiunea europeana a modelului japonez RVR, care va fi pus la vanzare in Japonia din Februarie 2010.

Noul Crossover Compact este programat sa apara pe piata din Europa incepand cu primavara acestui an si va fi introdus progresiv pe pietele locale.

Prin acesta strategie se doreste dezvoltarea segmentului "passenger car" castigat deja in zona de catre MMC, urmand exemplul celui mai nou crossover Outlander.

Printre alte propulsoare disponibile, versiunea europeana va fi echipata cu un motor de 1.8l turbo-diesel cu injectie directa, Euro 5, dezvoltat de catre MMC si Mitsubishi Heavy Industries ltd., echipat cu o cutie de viteze manuala cu 6 trepte si cu functia Auto Stop & Go disponibila.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri