Sixt New Kopel, prin compania Union Motors Romania (UMR), devine anul acesta dealer al masinilor Suzuki in Bucuresti, dupa ce anul trecut a anuntat ca va prelua importul masinilor chinezesti Chery.
Parteneriatul va fi implementat in showroom-ul din Otopeni, unde vor fi puse la vanzare masini noi si piese auto.

“Suzuki este poate singurul brand care a inregistrat o crestere in 2009, intr-o piata afectata de un declin dramatic. Avem increderea ca Suzuki va avea o evolutie similara si in 2010”, a declarat Dudy Perry, general manager Sixt New Kopel Group.

UMR este unul dintre cei mai mari cumparatori de masini marca Suzuki din Romania, pentru flota diviziilor de leasing operational si rent a car a Grupului Sixt New Kopel.

In vara anului 2009, Grupul Sixt New Kopel a anuntat ca este importator exclusiv al brandului de masini chinezesti Chery in Romania.

Sixt New Kopel a intrat pe piata locala in 2005 oferind servicii de leasing operational si rent-a-car.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri