BDT Cars din Bulevardul Corneliu Coposu este al 16-lea showroom Mazda in Romania, si al 4-lea din Bucuresti.

„Noua locatie demonstreaza ca partenerii Mazda au capacitatea sa realizeze investitii intr-o perioada nefasta pentru industria de profil. Este imbucurator ca Mazda se bucura in Romania de o retea de dealeri puternici si de o gama de modele foarte tanara, noua Mazda3 si SUV-ul CX-7 facelift fiind doar doua exemple” a declarat Cristian Rigu, country manager Mazda.

In showroom vor fi expuse modelele Mazda2, Mazda3 si Mazda CX-7, acestea fiind puse la dispozitia clientilor si pentru drive teste, alaturi de Mazda6 si pick-up-ul Mazda BT-50.

“Deschiderea unui nou showroom BDT Mazda ne bucura foarte mult, mai ales in contextul economic dificil, ce caracterizeaza intreaga piata auto din Romania. Asteptarile noastre pentru 2010 sunt indraznete, avand ca obiectiv comercializarea a 100 de autovehicule prin intermediul noii locatii. Totodata estimam un trafic de aproximativ 400 de vizitatori lunar", a declarat Tellu Striinu, director general BDT Cars.

Cei care vor achizitiona un model Mazda prin noul showroom BDT Cars pot beneficia de ofertele si promotiile curente Mazda in Romania, in functie de model, reducerile variind de la 1.500 la 3.000 de euro (pana la 31 martie 2010).