BDT Cars, dealer Mazda, a deschis un nou showroom in zona Unirii din Bucuresti pe o suprafata de 250 de metri patrati, in urma unei investitii de 50.000 euro.
BDT Cars din Bulevardul Corneliu Coposu este al 16-lea showroom Mazda in Romania, si al 4-lea din Bucuresti.

„Noua locatie demonstreaza ca partenerii Mazda au capacitatea sa realizeze investitii intr-o perioada nefasta pentru industria de profil. Este imbucurator ca Mazda se bucura in Romania de o retea de dealeri puternici si de o gama de modele foarte tanara, noua Mazda3 si SUV-ul CX-7 facelift fiind doar doua exemple” a declarat Cristian Rigu, country manager Mazda.

In showroom vor fi expuse modelele Mazda2, Mazda3 si Mazda CX-7, acestea fiind puse la dispozitia clientilor si pentru drive teste, alaturi de Mazda6 si pick-up-ul Mazda BT-50.

“Deschiderea unui nou showroom BDT Mazda ne bucura foarte mult, mai ales in contextul economic dificil, ce caracterizeaza intreaga piata auto din Romania. Asteptarile noastre pentru 2010 sunt indraznete, avand ca obiectiv comercializarea a 100 de autovehicule prin intermediul noii locatii. Totodata estimam un trafic de aproximativ 400 de vizitatori lunar", a declarat Tellu Striinu, director general BDT Cars.

Cei care vor achizitiona un model Mazda prin noul showroom BDT Cars pot beneficia de ofertele si promotiile curente Mazda in Romania, in functie de model, reducerile variind de la 1.500 la 3.000 de euro (pana la 31 martie 2010).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri