Renault prezinta la Geneva noul Megane Coupe-Cabriolet si in acelasi timp va expune modelul in showroom-ul Renault de pe Champs-Elysees, in Paris.
Noul Megane Coupe-Cabriolet este fabricat in uzina Renault din Douai, Franta, unde se produc si modelele Scenic si Grand Scenic.

Motorizarile pe benzina sunt 1.6 16v 110 CP, TCe 130 CP, 2.0 16v 140 CP, iar cele diesel dispun de 110 CP, 130 CP sau 160 CP.

Megane Coupe-Cabriolet dispune de o cutie manuala cu 6 trepte si de transmisia automata cu ambreiaj dublu EDC: Efficient Dual Clutch.

Autoturismul are un portbagaj de 417 litri in pozitia coupe si de 211 litri in pozitia cabriolet.

Plafon retractabil compus din doua parti se poate decapota in 21 de secunde.

Noul Megane Coupe-Cabriolet este echipat in serie cu un element protector fix amplasat la nivelul tetierelor banchetei din spate. Acest dispositiv asigura confortul chiar si la o viteza de pana la 90 km/h in conditiile ocuparii vehicului de patru pasageri.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri