Skoda va fabrica crossover-ul Yeti la sfarsitul lunii februarie in Ucraina la uzina Eurocar si va adauga gamei de 5 propulsoare o noua motorizare pe benzina de 1,4 litri 125 CP, potrivit autoblog.it
In Ucraina vor fi produse modele Yeti cu tractiune fata si integrala, care vor ajunge pe pietele din Rusia si Ucraina. La finalul anului, Skoda va fabrica in Ucraina si modelul Octavia, care impreuna cu Yeti va mari productia la 100.000 unitati.

Pentru piata europeana, Yeti va avea din vara motorul pe benzina de 1,4 litri 125 CP 200 Nm numai pe varianta cu tractiune fata, cuplat la o cutie de viteze manuala cu 6 trepte sau automata DSG cu 7 trepte.

Cu motorizarea de 125 CP, Yeti are o viteza maxima de 185 km/h si ajunge de la 0 la 100 km/h in 10 secunde. Consumul mediu este 7,4 litri, iar emisiile de CO2 sunt 176 g/km.

Yeti a fost lansat in octombrie 2009 in Romania cu 5 motorizari intre 105 CP si 170 CP, la un pret de pornire de 15.466 euro cu TVA.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri