Chevrolet va lansa in 2011 cinci modele noi in Europa, printre care noua generatie Aveo, o masina de familie si Camaro in versiunile coupe si cabriolet, in timp ce anul acesta noutatea o reprezinta Spark.

„Dupa modelele Cruze in 2009 si Spark in 2010, anul nostru centenar, 2011, va marca lansarea a cinci noi modele Chevrolet captivante in Europa”, a declarat Wayne Brannon, presedinte si director general al companiei Chevrolet Europe.

In 2011, Chevrolet va lansa un nou model de furgoneta de familie, realizat pe baza prototipului Orlando, precum si legendarul model Chevrolet Camaro, in versiunile coupe si decapotabila.

La Geneva compania va prezenta prototipul Aveo RS, care ofera o perspectiva asupra noii generatii de autovehicule de mici dimensiuni ale marcii Chevrolet.

„Lansat in Europa in 2011, noul Aveo va fi in deplina concordanta cu modele Cruze si Spark, noile noastre autovehicule din segmentele compact si mini”, a declarat Brannon.

Mai lung, mai lat si mai spatios decat modelul curent de serie Aveo, prototipul Aveo RS dispune de caracteristici de design moderne atat in interior, cat si la exterior, si prezinta numeroase optiuni de personalizare ce ar putea fi disponibile pentru modelul din noua generatie.

Prototipul Aveo RS este prevazut cu un motor supraalimentat Ecotec de 1,4 litri 138 de cai putere (103 kW). Transmisia este manuala cu sase trepte de viteza.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
Cum arata modelul american Project Viper