In 2009, a fost prezentata varianta Coupe a modelului Continental Supersports.

Noul model Supersports Convertible este echipat cu motorul W12 cu supraalimentare dubla care asigura o putere de 630 CP, fiind astfel cea mai rapida si puternica decapotabila construita vreodata de Bentley.

Viteza maxima este de 325 km/h, iar de la 0 la 100 km/h ajunge in 3,9 secunde.

Numele „Supersports” este inspirat de modelul Bentley Supersports din 1925, o varianta de curse a legendarului Bentley 3-litre, care genera o putere de 84 CP intr-o epoca in care autovehiculele obisnuite nu depaseau modesta valoare de 15 CP. De asemenea, modelul din 1925 a fost primul automobil de serie care a atins viteza de 160 km/h.

Toate modelele gamei Continental, inclusiv noul Supersports Convertible, functioneaza atat pe benzina cat si pe bioetanol E85.

Introdusa in premiera pe modelul Supersports Coupe, tehnologia FlexFuel asigura o reducere a emisiilor de CO2 de pana la 70 %.

Pentru a garanta o putere omogena, sistemul de alimentare de la bord detecteaza raportul de amestec al combustibilului din rezervor si asigura mentinerea puterii si a cuplului la valori constante, indiferent de raportul biocombustibil - benzina.