Noul serviciu de plata este disponibil in 76 de statii de distributie carburant OMV din Romania, dupa un program de functionare extins, inclusiv in weekend.

In cele 76 de statii OMV, plata ratelor lunare de leasing financiar de la Porsche Leasing si a asigurarii CASCO lunare de la Porsche Broker de Asigurare pentru contractele de leasing financiar se realizeaza prin prezentarea facturii si scanarea codului de bare de pe aceasta.

„Am inceput parteneriatul cu Porsche Finance Group in luna mai, prin lansarea serviciului de incasare a ratelor Porsche Bank in statiile OMV, si consideram ca extinderea gamei de servicii oferite impreuna aduce solutii optime pentru clientii in miscare”, a declarat Rainer Schlang, membru al directoratului Petrom, responsabil pentru Marketing.

Plata se realizeaza doar in numerar iar banii ajung la banca in termen de doua zile lucratoare de la efectuarea platii, iar comisionul tranzactiei este zero.

„Am hotarat sa extindem acest parteneriat de succes si catre clientii Porsche Leasing, care au acum la dispozitie o optiune de plata ce le permite sa economiseasca timp si resurse prin achitarea ratelor lunare de leasing financiar si asigurare CASCO in statiile OMV”, a declarat Kurt Leitner, CEO al Porsche Finance Group

De asemenea, clientii Porsche Leasing si pot printa facturile de pe site-ul companiei si pot merge cu ele direct la una dintre cele 76 de statii OMV, pentru a-si plati rata lunara.