Dacia ia cu asalt piata auto din Marea Britanie la sfarsitul lui 2012. Duster va fi primul model ce ar urma sa fie lansat de grupul Renault, la un pret ce ar putea incepe de la 11.900 euro pentru versiunea 4x2.

"Am urmarit indeaproape succesul remarcabil al Daciei din ultimii ani. Sunt incantat ca, in curand, vom putea arata publicului britanic de ce s-a facut atata tam-tam in strainatate", a spus Roland Bouchara, managing director al Renault din Marea Britanie.

Oficialiii Renault au precizat ca detaliile legate de pretul de achizitie din Marea Britanie vor fi comunicate in apropierea lansarii modelului pe aceasta piata.

Modelul Dacia Duster a fost lansat oficial la Salonul Auto de la Geneva, urmand sa fie comercializat pe principalele piete din Europa, Magreb (Algeria si Maroc) si Turcia, in versiunile 4x2 si 4x4, incepand cu sfarsitul lunii martie. Incepand din iunie, Duster va ajunge, sub marca Renault, si pe pietele din Ucraina, Orientul Mijlociu (Iordania, Siria, Liban, Egipt) si in unele tari din Africa.

In Romania, Dacia Duster poate fi achizitionata la preturi incepand de la 10.500 euro pentru varianta 4x2 si de la 12.300 euro pentru modelele 4x4.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
Dacia lanseaza editie limitata Ultimate pentru Duster, Logan, Stepway