"Am discutat cu ministrul Mediului, dupa sedinta de Guvern, cand am facut o analiza a programului Rabla. Saptamana viiitoare vom suplimenta cu 40.000-50.000 de vouchere programul, astfel incat oamenii sa primeasca vouchere in valoarea de 3.800 de lei si sa-si cumpere alta masina", a declarat Boc.

Boc a atras atentia asupra pericolului falsificarii voucherelor si a amintit ca acesta trebuie insotit de certificatul de inmatriculare al masinii in copie legalizata si de certificatul de casare a masinii, informeaza NewsIn. Vezi si Romanii au consumat in 10 zile 35% din programul Rabla 2010

Pe 2 martie, ministrul Mediului Laszlo Borbely declara ca in primele noua zile de la lansarea programului Rabla pe 2010 au fost predate aproape 16.000 de masini vechi, reprezentand jumatate din numarul celor predate pe tot parcursul anului 2009. El a anuntat ca numarul de vouchere va fi suplimentat.

Persoanele care vor sa achizitioneze autoturisme prin acest Program primesc tichete valorice de 3.800 de lei pentru fiecare masina casata. O persoana va putea sa dea cel mult trei tichete valorice (vouchere) pentru achizitionarea unei masini noi.