Aproape 40 de persoane vor fi angajate, la sfarsitul lunii martie sau inceptul lunii aprilie, la Centrul Tehnic Renault de la Titu, intr-o prima etapa de recrutari de personal, in ultimul trimestru al anului urmand sa fie date in folosinta o parte din bancurile de proba pentru autoturismele Logan.

Angajatorii anunta o bursa a locurilor de munca, luni si marti, de la ora 10.00, la Clubul Studentilor din Targoviste, pentru a gasi personal in 25 de meserii, fiind angajate intr-o prima etapa 40 de persoane, atat cu pregatire medie, cat si cu studii superioare, potrivit NewsIn.

“Sunt oferite, pentru inceput, locuri de munca in 25 de meserii, ca instalator, sudor, electrician, mecanic, operator receptie administrativ, gestionar, magazioner, gestionar parc auto, motostivuitorist, operator utilaj curatenie exterioara, precum si locuri de munca pentru studii superioare: specialist prestatii vehicule, tehnician preparare vehicule, asistent hardware in the loop, specialist hardware in the loop, specialist optimizare energetica, analist incercari prestatii), dar si personal in asigurarea sigurantei”, a declarat directorul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Dambovita, Catalin Niculae.

Personalul, angajat la inceputul lunii aprilie 2010, va fi pregatit pentru a putea demara activitatea in toamna, cand vor fi date in folosinta primele bancuri de proba pentru autoturismele Logan.

“Cei care vor lucra la Titu, in special inginerii, vor asigura o asistenta a productiei industriale pentru gama Logan in toate uzinele din lume: in Romania, in Columbia, in Brazilia, Iran, Maroc, Africa de Sud si altele”, a adaugat Catalin Niculae.

Angajatorii spun ca la sfarsitul anului 2010, la Titu vor lucra 300 de angajati, iar la finele lui 2011 - 400 de angajati.

“In momentul in care noi ii propunem unui tanar sa ni se alature noua, ii propunem o cariera pe termen lung, intr-un grup interna?ional in care, de la bun inceput, va avea la dispozi?ie cea mai inalta tehnologie”, a mentionat directorul pentru afaceri publice de la Renault Tehnologie Roumanie, Cristian Nevzoreanu.

Centrul Tehnic Renault de la Titu va fi cel mai mare din afara Frantei si primul construit de un constructor auto in afara Europei. Investitia se ridica la 450 de milioane de euro, lucrarile fiind demarate la data de 18 septembrie 2008. Acesta va cuprinde peste 100 de bancuri de incercari destinate vehiculelor si componentelor vor permite recrearea unor conditii de functionare extreme, cum ar fi rezistenta la frig sau simulator de expunere la soare.

Pentru a analiza comportamentul vehiculelor sunt prevazute noua tipuri de piste, cu o lungime de 32 de km. Inelul de viteza, pistele deformate, zona de proiectie sub caroserie sau zonele de apa vor reproduce conditiile de rulare a masinilor.

Centrul Tehnic Titu este situat pe fosta Baza Aeriana Boteni, iar construc?ia s-a realizat doar cu firme romanesti. “Avem satisfactia de a lucra doar cu intreprinderi romanesti”, a spus Cristian Nevzoreanu.

Se estimeaza ca, in trimestrul patru al acestui an, va fi data in folosinta o prima etapa, o parte din bancurile de proba si urmeaza sa continue constructia pe un an de zile.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
Programul Rabla demareaza pe 12 aprilie. Iata ce masini puteti cumpara