Constructorul roman de automobile Dacia are in dezvoltare doua noi modele pentru linia Logan, unul dintre acestea fiind un monovolum, potrivit caradvice.com.au
Din pozele aparute in presa se observa sistemul de propulsie si sasiul viitorului MPV Dacia.

Noul Logan MPV va combina costurile scazute cu spatiul interior generos.

Monovolumul Dacia este mai lat decat modelul break, insa ampatamentul va fi mai scurt. Comparativ cu actualul Renault Megane Scenic, ampatamentul noului MPV Dacia este mai mare.

Se mai poate observa greutatea de pe acoperis, ce sugereaza ca viitorul model va avea o caroserie mai grea. Inginerii adesea folosesc aceasta practica atunci cand realizeaza teste cu un sasiu nou inainte de a incerca noua caroserie.

De asemenea, Dacia pregateste lansarea unui model mai mic decat Logan, ca raspuns la schimbarea cerintelor in piata auto. Dacia a luat in calcul ca Ford va produce la Craiova o masina de mici dimensiuni.

Dacia are in gama sapte modele, Logan Berlina, Logan MCV, Logan Van, Logan Pick-up, Sandero, Sandero Stepway si Duster.

Sursa foto: caradvice.com.au
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri