SUV-ul romanesc Dacia Duster va fi prezent la a 4-a Gala a Premiilor Industriei de Film din Romania (Gala Premiilor Gopo), care va avea loc la Palatul Parlamentului.
Duster, cel mai recent model din gama Dacia, isi face aparitia pentru prima oara pe sosele, pe 29 martie 2010, pentru a aduce pe covorul rosu de la Palatul Parlamentului invitatii celei de-a patra editii a Galei Premiilor Gopo – Premiile Industriei de film din Romania.

Dacia se afla pe afisul Galei in calitate de sponsor principal incepand din 2008. In acest an, Dacia pune la dispozitie o flota de 8 vehicule Duster.

Personalitati din lumea filmului romanesc, actori, producatori si regizori, vor fi primii pasageri transportati de Duster.

La Gala Premiilor Gopo sunt asteptati 800 de invitati.

„Suntem mandri ca Gala Premiilor Gopo – Premiile Industriei de Film din Romania are ca partener principal, Dacia, primul brand romanesc. In 2008 am mers cu Logan, in 2009 cu Sandero, in 2010 cu Duste. Ne bucuram sa ne plimbam oaspetii cu masini Dacia, asa cum la Festivalul de la Cannes se intampla cu Renault”, a spus Tudor Giurgiu, presedintele Asociatiei pentru Promovarea Filmului Romanesc (APFR).

Dacia Duster este disponibila pentru comenzi in Romania la un pret de pornire de 10.500 de euro (TVA inclus) in versiunea 4x2 si de la 12.300 de euro (TVA inclus) in versiunea 4x4.

Duster are o motorizare pe benzina - 1.6 16v 105 CP, precum si cu doua motoare diesel - 1,5 dCi de 85 CP si 1,5 dCi de 110 CP, prezente deja pe numeroase vehicule din gama Renault.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri