Constructorul auto japonez Toyota va suspenda productia timp de patru zile in cadrul uzinei din Franta si timp de opt zile in Marea Britanie, din cauza scaderii vanzarilor, care a fost provocata de criza rechemarilor in service, potrivit agentiei japoneze Kyodo.
Potrivit agentiei Kyodo, uzina Onnaing, din nordul Frantei, unde este produs modelul Yaris, isi va suspenda productia intre 6 si 9 aprilie.

In Marea Britanie, productia ar urma sa fie suspendata de pe 29 martie pana pe 1 aprilie si de pe 6 pe 9 aprilie, a mai precizat agentia. Tot in Marea Britanie, una dintre liniile de productie va fi suspendata din nou si in luna august, si 750 de angajati vor fi disponibilizati prin pensionare anticipata, informeaza NewsIn.

Toyota a rechemat in service aproape 9 milioane de autotrisme in ultimele luni, dintre care peste 1,8 milioane in Europa, din cauza unor probleme la frana si la acceleratie.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri