Renault Romania a vandut in martie o flota de 21 de masini Fluence catre BRD – Groupe Société Générale.

BRD este cel mai important client al Grupului Renault Romania, cu un parc auto in care se regasesc peste 1.000 de vehicule Dacia si Renault.

„Achizitia flotei de 21 Fluence si 6 Laguna reprezinta o confirmare a increderii bancii in produsele si serviciile noastre si o recunoastere a atractivitatii si competitivitatii noilor modele din gama Renault”, a declarat Viorel Asaftei, director de vanzari speciale in cadrul Grupului Renault Romania.

Fluence, cel mai recent model lansat de Renault in Romania, inlocuieste modelul Megane sedan, care a fost una dintre cele mai bine vandute masini in Romania in ultimii ani.

Renault a lansat in octombrie 2009 pe piata romaneasca modelul Fluence cu preturi intre 12.900 euro cu TVA si 16.950 euro cu TVA.

Cel mai ieftin model este cel pe benzina care costa de la 12.900 euro cu TVA, printre dotarile standard sunt ABS, sase airbag-uri, radio CD.

Modelul Fluence are in Romania un propulsor pe benzina 1,6 16v 110 CP si doua diesel, 1,5 dCi 85 CP si 105 CP.

In Romania, Grupul Renault are 18.000 de angajati si o sfera completa de activitati: design, inginerie, teste, productie, vanzare, post-vanzare si solutii de finantare.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
Cu ce solutii vin doua echipe din categoria FinTech la Innovation Labs