SUV-ul romanesc Duster a iesit pe primul loc la raliul dedicat femeilor, Aicha des Gazelles, desfasurat in martie sub patronajul regelui Marocului.
Raliul Aicha des Gazelles 2010 a fost organizat de femei pentru femei, participand persoane din 30 de state, majoritatea africane. Ruta s-a intins pe o distanta de 2.500 de kilometri si au existat sapte etape.

Spre deosebire de alte competitii de acest gen, conditia esentiala a concursului Rally des Gazelles este navigarea folosind doar harti, coordonate si o busola – fara suport GPS.

Echipa care a gasit cea mai scurta ruta intre punctele de control pe parcursul competitiei, in timpul avut la dispozitie, a castigat.

Dacia Duster este disponibila pentru comenzi in Romania la un pret de pornire de 10.500 de euro (TVA inclus) in versiunea 4x2 si de la 12.300 de euro (TVA inclus) in versiunea 4x4.

Duster are o motorizare pe benzina - 1.6 16v 105 CP, precum si cu doua motoare diesel - 1,5 dCi de 85 CP si 1,5 dCi de 110 CP, prezente deja pe numeroase vehicule din gama Renault.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri