Ford Motor a anuntat ca va introduce o mini-flota de taxiuri hibride (motor cu combustie interna/ motor electric) in New York City, pentru a participa activ la imbunatatirea mediului inconjurator si prezervarea resurselor energetice.

Intr-o prima etapa, numai sase Ford Escape-hibrid vor fi folosite in flota de taxiuri din New York, urmate de alte 13.000 de unitati in urmatorii cinci ani.

"Masinile hibrid ii ajuta pe clientii nostri sa economiseasca bani la pompa si ajuta la reducerea dependentei Americii fata de petrolul extern", a declarat directorul executiv al companiei, Bill Ford.

Ford, care a inregistrat pierderi de 284 de milioane de dolari in cel de-al treilea trimestru, joaca o carte importanta pe masinile hibrid, care fac parte din strategia de revigorare a grupului american.

Compania din Detroit a confirmat ca intentioneaza sa creasca de 10 ori numarul masinilor eficiente economic, la un total de 250.000 de unitati pe an, pana cel tarziu in 2010.

Ford detine in prezent doua modele hibrid, respectiv Ford Escape si Mercury Mariner.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri