Dacia si Renault participa la o expozitie de masini SUV, decapotabile si coupe

Dacia participa in aprilie la o expozitie de masini SUV, decapotabile si coupe in Franta cu modelul Duster, in timp ce Renault vine cu decapotabilele Wind, Megane CC si modelul coupe Laguna Monaco GP, potrivit companiei.
Expozitia are loc intre 9 si 11 aprilie in Paris.

Dacia Duster are la Paris un pret de pornire de 11.900 euro pentru versiunea 4x2 si de la 13.900 euro pentru modelul 4x4.

Noul coupe roadster, Renault Wind, care are la baza modelul Twingo, are doua motoare pe benzina 1,6 litri 133 CP care pot accelera de la 0 la 100 km/h in 9 secunde si 1,2 litri 100 CP care atinge 100 km/h in 9 secunde.

Renault a anuntat pretul modelului decapotabil Wind, care porneste de la 17.500 euro. Comenzile incep in mai.

Renault Wind are 2 locuri si o lungime de 3,83 metri, fiind mai lung decat Twingo cu 23 cm, insa mai scurt decat Clio. Portbagajul are un volum de 270 de litri si cand acoperisul este rabatat. Acoperisul electric pivotant se deschide in 12 secunde.

Noul Renault Megane CC are un pret de pornire de 24.900 euro. Acoperisul decapotabil este din sticla.

Laguna Coupe Monaco GP va fi disponibila in showroom-uri incepand din iunie. Modelul vine in culorile alb perlat si negru perlat. Interiorul este din piele, sistemul audio este Bose, iar cel de navigatie, TomTom.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri