Constructorul german de automobile Mercedes-Benz se asteapta in primul trimestru la vanzari in crestere cu peste 10% la nivel mondial, potrivit 4wheelsnews.com.
Vanzarile in urcare s-ar putea datora cererii din Statele Unite pentru modelele clasa E si S.

Livrarile Mercedes de autoturisme si SUV-uri au crescut in America cu 26% in luna martie.

Pe piata germana, Mercedes intampina insa dificultati. Vanzarile dupa primele doua luni au fost retinute, dupa ce anul trecut caderea a fost de 14%. Tinta de vanzari pentru piata germana este mentinerea numarului de unitati din 2009.

Anii trecuti, primele de casare au sustinut vanzarile marcilor de volum, in timp ce constructorii auto premium Mercedes, BMW, nu au fost la fel de norocosi si au simtit greul din plin.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri