Ofertele Chevrolet in cadrul Programului de stimulare a innoirii Parcului auto national 2010 incep de la 5.119 euro cu TVA si primele de casare incluse pentru noul Spark.
Noul Spark are motorizari Euro 5 si este echipat cu aer conditionat, 6 airbaguri (airbag sofer, pasager, airbaguri laterale, airbaguri cortina), ABS, geamuri electrice fata, inchidere centralizata, Radio CD MP3 si USB si scaun sofer reglabil pe inaltime.

Aveo Sedan cu aer conditionat, ABS, dublu airbag, geamuri electrice fata, radio CD cu MP3, inchidere centralizata si servodirectie costa 5.200 euro cu TVA inclus.

Aveo 5 usi oferit cu aer conditionat, ABS, airbag sofer, airbag pasager, radio CD cu MP3, geamuri electrice fata, inchidere centralizata, servodirectie are un pret de pornire de 5.540 euro cu TVA inclus.

Chevrolet Cruze are motoare Euro 5 si costa de la 9.290 euro cu TVA inclus. Echipare standard este aer conditionat, 6 airbaguri, ABS+EBD, sistem de control al stabilitatii (ESC), sistem de control al tractiunii (TCS), geamuri electrice fata, oglinzi electrice cu incalzire, radio CD cu MP3, inchidere centralizata cu telecomanda.

Chevrolet Lacetti este cu o motorizare de 1.4 l si 95 CP, Lacetti 5 usi echipat cu aer conditionat, ABS, dublu airbag, radio CD cu MP3, inchidere centralizata cu telecomanda, geamuri electrice fata, coloana de directie reglabila pe inaltime costa 6.948 euro cu TVA inclus.

SUV-ul Chevrolet Captiva diesel de 2.0l, 150 CP, 4x4 si 7 locuri este disponibil prin leasing cu o reducere de 21,8%. Chevrolet Captiva dispune de aer conditionat automat, ESC, TCS, ABS, EBD, 6 airbaguri, radio CD-MP3 cu 8 boxe, geamuri electrice fata si spate, oglinzi incalzite, reglabile si rabatabile electric, jante aliaj de 17”, proiectoare de ceata si senzori de parcare, computer de bord si cruise control, control sistem audio pe volan, parbriz atermic la 19.853 euro cu TVA inclus.

De asemenea au fost introduse doua noi versiuni, LT High Black Sport 2.0l, 150 CP, 4x4, 7 locuri ambele echipate standard cu sistem de navigatie, camera video spate si trapa electrica cu preturi incepand de la 22.650 euro si taxa de poluare cadou pentru versiunea MT si respectiv 23.665 euro cu TVA si taxa de poluare cadou pentru versiunea AT.

Chevrolet Epica diesel 2.0 l 150 CP are aer conditionat automat, 6 airbaguri, ESC, TCS, ABS, jante aliaj 17", scaune, volan si schimbator de viteze in piele, scaun sofer si pasager incalzite, servodirectie sensibila la viteza, senzori de ploaie si senzori de parcare, Cruise Control, R-CD MP3 cu magazie de 6 CD-uri, oglinzi reglabile, incalzite si rabatabile electric, la 17.283 euro cu TVA inclus.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri