Honda Trading Romania continua strategia de extindere, prin lansarea noului complex integrat Honda de tip 3S in orasul Targoviste, in urma unei investitii de 2 milioane euro.
Noul complex Honda, Raiman Auto este amplasat pe un teren in suprafata de 8.400 mp, cu o amprenta la sol de 2.100 mp si o suprafata desfasurata de 2.400 mp.

“Honda se dezvola permanent pe piata de profil din Romania. Lansarea showroomului la Targoviste reprezinta un sprijin important in extinderea Honda cat si un proiect ambitios menit sa vina in intampinarea clientilor nostri din zona”, a declarat Hirotomo Kani, presedintele Honda Trading Romania.

Raiman Auto are o experienta de peste 12 ani pe piata locala, in comertul cu piese de schimb, in prezent reteaua Raiman detinand 5 magazine de desfacere a pieselor auto in zona. Din 2003 activeaza ca si service auto, iar din 2005 a aderat la reteaua de service-uri autorizate Bosch.

Honda Trading Romania, parte a grupului Honda Trading, si-a inceput activitatea in septembrie 2006, in calitate de distribuitor autorizat in Romania al automobilelor Honda.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri