Abarth, divizia sportiva a grupului Fiat, va fi prezenta in Romania incepand din luna aprilie prin Autoitalia Group, care va deschide un showroom dedicat, in noua cladire City Gates din Piata Presei Libere.
AutoItalia Group devine primul importator din reteaua internationala Abarth, pana acum formata doar din reprezentantele oficiale ale producatorului.

In Romania, gama va cuprinde atat modelele pentru strada: Abarth 500 1.4 16v Turbo T-jet 135 CP, Abarth Punto Evo 1.4 16v Turbo MAir 170 CP sau Abarth 695 1.4 Turbo 185/160 CP Tributo, cat si pe cele pentru raliuri: Abarth 500 Assetto Corse – Trofeo, Abarth 500 Rally – N Group si Abarth 500 Rally – R3T Group.

Vor fi disponibile, de asemenea, kituri de tunning si accesorii pentru masini, precum si obiecte si materiale promotionale.

Abarth intra in portofoliul Autoitalia Group alaturi de Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo, Lancia, Maserati, Infiniti, Honda Bikes, SsangYong si Segway.

Abarth are o impresionanta traditie sportiva, un public dedicat si pasionat pana in cele mai mici detalii, dar si o istorie marcata de 10 recorduri mondiale, 133 internationale si 10 000 de victorii pe pista.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri