Noul SUV Hyundai ix35, inlocuitorul lui Hyundai Tucson, este disponibil in Romania, lansarea oficiala urmand sa aiba loc in luna mai.

Preturile modelului ix35 pe piata romaneasca si motorizarile urmeaza sa fie anuntate. In Germania, pretul porneste de la 21.000 euro.

Motorizarile ix35 pentru Europa sunt 2,0 litri benzina 163 CP si 2,0 diesel 136 CP sau 184 CP. Toate motorizarile sunt Euro 5.

SUV-ul vine cu o transmisie manuala in 5 sau in 6 trepte, tractiune fata sau 4X4.

Hyundai a anuntat inregistrarea a peste 33.000 de comenzi pentru noul ix35 la nivel european, depasindu-se astfel asteptarile producatorului.

ix35 vine insotit de pachetul de servicii unic pe piata “Triple 5” si a atins intr-o singura luna aproximativ 70% din cifrele anuale de vanzari propuse.

“Am anticipat ca ix35 va atrage publicul larg pentru ca pune la dispozitie un pachet extrem de atractiv mai ales pentru clientii europeni, reprezentand de asemenea o noua abordare pentru SUV-urile marca Hyundai,” a declarat Allan Rushforth, vice-presedinte al Hyundai Motor Europe.

In 2009 Hyundai a inregistrat o crestere la nivelul cotei de piata in vanzarile de autovehicule noi, atingand nivelul de 2,4% si estimeaza o cota de 2,75% pentru anul 2010.

Hyundai Auto Romania, parte a Grupului Tiriac, este reprezentantul marcii Hyundai in Romania din anul 1994 si aduce pe piata nationala 12 modele Hyundai, atat din gama autoturismelor, cat si din cea a autovehiculelor comerciale usoare.

Fondata in 1967, Hyundai Motor Co. s-a transformat in Hyundai-Kia Automotive Group, care este cotat drept al cincilea producator auto la nivel mondial incepand din anul 2007.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
O trotineta electrica devine viitorul accesoriu al modelelor Hyundai