Noul SUV Hyundai ix35, inlocuitorul lui Tucson, este disponibil in Romania la un pret de pornire de 18.921 euro cu TVA, pentru varianta de motorizare benzina 2.0 MPI, cu tractiune fata si transmisie manuala.
ix35 reprezinta primul model al marcii proiectat si dezvoltat in Europa, la centrul Hyundai din Rüsselsheim, Germania.

Noul model pune la dispozitia clientilor sai motorul pe benzina Theta II 2.0 MPI, ce genereaza o putere maxima de 166 CP si doua versiuni ale motorului diesel R 2.0 CRDi, dezvoltand 136 sau 184 CP.

Trimestrul III al acestui an va aduce introducerea a doua noi motorizari pe benzina, cu un grad ridicat de eficienta: U2 1.7 si versiunea GDI a popularului motor pe benzina Hyundai 1.6 Gamma.

Clientii pot opta pentru transmisie manuala sau automata in 6 trepte de viteza, in timp ce autovehiculul poate fi configurat dispunand de tractiune fata sau integrala.

Printre dotarile standard ale noului ix35 se numara sisteme precum ABS, ESP, asistenta la urcarea si coborarea pantelor, aer conditionat manual, airbag sofer si pasager, airbag-uri laterale si cortina, senzor de blocare a usilor in mers, computer de bord, linie audio premium cu radio, CD, MP3, RDS, ceas, 4 boxe, 2 twetere, usb si aux, inchidere centralizata, servodirectie electrica, iar lista nu se opreste aici. Clientii ix35 nu trebuie sa faca niciun fel de compromis in alegerea modelului preferat, toate motorizarile fiind Euro 5.

“Premisele lansarii Hyundai ix35 in Romania sunt unele extrem de favorabile. Peste 33.000 de unitati din noul model au fost comercializate la nivel european numai in prima luna de la prezentarea oficiala a variantei de productie, in cadrul Salonului Auto de la Geneva 2010. Astfel, ix35 reprezinta atuul care ne consolideaza obiectivul la nivel national: mentinerea suprematiei in clasa SUV-urilor in ultimii sase ani,” a declarat Narcis Ghita, director general al Hyundai Auto Romania, importatorul Hyundai pe piata locala.

Noutatea absoluta pe care o introduce modelul ix35 o reprezinta pachetul de servicii ‘Triple 5’.

Pachetul inglobeaza 5 ani garantie integrala, transmisibila si fara limita de kilometri, 5 ani asistenta rutiera si 5 ani verificari tehnice periodice.

Mai multe informatii despre ix35 sunt disponibile aici.

Hyundai Auto Romania, parte a Grupului Tiriac, este reprezentantul marcii Hyundai in Romania din anul 1994 si aduce pe piata nationala 12 modele Hyundai, atat din gama autoturismelor, cat si din cea a autovehiculelor comerciale usoare.

Fondata in 1967, Hyundai Motor Co. s-a transformat in Hyundai-Kia Automotive Group, care este cotat drept al cincilea producator auto la nivel mondial incepand din anul 2007.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri