Subaru Motors Trading, importator oficial al marcii Subaru, in parteneriat cu NBG Leasing, returneaza 10% din avansul de plata pentru modelele Legacy si Outback.
„Din avansul de plata, noi returnam 10%. Clientii beneficiaza de o dobanda de 5% pe an (DAE 5,13%) si, in plus, de primele 3 luni de CASCO gratuite”, au precizat reprezentantii Subaru.

Subaru Motors Trading participa la programul de reinnoire a parcului auto 2010 cu intreaga gama de modele. Ofertele sunt disponibile atat pentru persoane fizice, cat si pentru persoane juridice.

Noile modele Legacy si Outback sunt dotate cu sistemul Symmetrical All-Wheel-Drive si motoare Boxer.

Subaru are un nou tip de transmisie continua variabila (CVT) „Lineartronic” montat longitudinal. Sistemul CVT „Lineartronic” a fost instalat ca un nou dispozitiv de transmisie ecofriendly.

Cu exceptia modelelor turbo, toate motoarele pe benzina corespund regulamentelor si normelor EURO 5 referitoare la protectia mediului.

Cea de-a cincea generatie a modelului Legacy utilizeaza tehnologia Subaru Symmetrical All-Wheel-Drive, precum si motorul Subaru boxer, cu cilindri orizontal-opusi.

Aflat la cea de-a patra generatie, Outback a fost modelul ce a dat nastere trendului vehiculelor crossover in 1995.

Subaru este divizia de autovehicule a Holdingului Fuji Heavy Industries Ltd. (FHI), producator al unei game variate de echipamente de transport.

Infiintat in 2006, Subaru Motors Trading este importatorul oficial al autoturismelor marca Subaru in Romania.

Compania detine doua showroom-uri aflate in capitala, precum si o retea de distributie in alte 10 dintre cele mai importante orase din tara.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri